0
Λίστα Επιθυμιών 0
+30 27410 71080

LUG.012

LUOGO | Brazil Sul De Minas

  • €11.70

Προσθήκη στο καλάθι

capsule items

Σακουλάκι

capsule items

250gr

BRAZIL Minas Gerais. Μια περιοχή με μεγάλη παράδοση στον καφέ. Η Βραζιλία είναι η χώρα με την μεγαλύτερη παραγωγή στον κόσμο του καφέ Arabica, ο οποίος καλλιεργείται  κυρίως στα υψίπεδα στα νοτιοανατολικά της χώρας,όπου το τροπικό κλίμα δημιουργεί εναλλασσόμενες περίοδους ξηρασίας και έντονων βροχοπτώσεων. 

Η Minas Gerais (Μίνας Ζεράϊς) είναι μία από τις 26 ομόσπονδες πολιτείες/περιφέρειες της Βραζιλίας και οι σπόροι καφέ Arabica που επιλέγουμε για τον Luogo di origine dell Caffe προέρχονται από αυτή την πολιτεία.  Στην Minas Gerais οι φυτείες Arabica αναπτύσσονται σε υψόμετρα μεταξύ 900 και 1200 μέτρων και δίνεται μεγάλη προσοχή στα περιβαλλοντικά ζητήματα.

 

Περιοχή: Minas Gerais 

Υψόμετρο: 900 - 1.200 M.A.S.L. 

Θερμοκρασία: 11 έως 31 ° C 

Ποικιλία Arabica: Mundo Novo, Catua, Catuca, Acaya 

Περίοδος συγκομιδής: Ιούλιος - Νοέμβριος

Διαδικασία: Φυσικό 

Ψήσιμο: Tonaca Di Fratte (Monk Robe) 


Χαρακτηριστικά: Καλή στρογγυλή οξύτητα, ευχάριστη γλυκύτητα, χαρακτηριστικά μαλακού καρυδιού, νότες σοκολάτας.

Σύγκριση

Χωρίς ΦΠΑ: €10.35

Κατασκευαστής: Luogo Di Origine del Caffe

BRAZIL Minas Gerais. Μια περιοχή με μεγάλη παράδοση στον καφέ. Η Βραζιλία είναι η χώρα με την μεγαλύτερη παραγωγή στον κόσμο του καφέ Arabica, ο οποίος καλλιεργείται  κυρίως στα υψίπεδα στα νοτιοανατολικά της χώρας,όπου το τροπικό κλίμα δημιουργεί εναλλασσόμενες περίοδους ξηρασίας και έντονων βροχοπτώσεων. 

Η Minas Gerais (Μίνας Ζεράϊς) είναι μία από τις 26 ομόσπονδες πολιτείες/περιφέρειες της Βραζιλίας και οι σπόροι καφέ Arabica που επιλέγουμε για τον Luogo di origine dell Caffe προέρχονται από αυτή την πολιτεία.  Στην Minas Gerais οι φυτείες Arabica αναπτύσσονται σε υψόμετρα μεταξύ 900 και 1200 μέτρων και δίνεται μεγάλη προσοχή στα περιβαλλοντικά ζητήματα.

 

Περιοχή: Minas Gerais 

Υψόμετρο: 900 - 1.200 M.A.S.L. 

Θερμοκρασία: 11 έως 31 ° C 

Ποικιλία Arabica: Mundo Novo, Catua, Catuca, Acaya 

Περίοδος συγκομιδής: Ιούλιος - Νοέμβριος

Διαδικασία: Φυσικό 

Ψήσιμο: Tonaca Di Fratte (Monk Robe) 


Χαρακτηριστικά: Καλή στρογγυλή οξύτητα, ευχάριστη γλυκύτητα, χαρακτηριστικά μαλακού καρυδιού, νότες σοκολάτας.

Κριτικές

Γράψτε μια κριτική

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!