0
Λίστα Επιθυμιών 0
+30 27410 71080

PRE.007

LUOGO | Nicaragua Matagalpa

  • €45.20

Προσθήκη στο καλάθι

capsule items

Καφές σε Κόκκους

capsule items

Σακουλάκι

capsule items

1000gr

Nicaragua Matagalpa | 1000g σε κόκκους 

 

Αρωματικές ποικιλίες καφέ από σκιερές φυτείες. Αυτή η ποικιλία καφέ παράγεται στην περιοχή της Νικαράγουας Matagalpa, Jinotega. 

Οι εξελιγμένοι πράσινοι-μπλε κόκκοι αναπτύσσονται κυρίως σε παραδοσιακές σκιερές φυτείες που προέρχονται από μικροκαλλιεργητές στα 1200 μέτρα υψόμετρο. 

Στη Νικαράγουα, ο καφές καλλιεργείται σε ορεινές και ηφαιστειακές περιοχές. Είναι μια σημαντική πηγή εσόδων για τη χώρα. Ο καφές αντιπροσωπεύει το ένα τρίτο των εξαγωγών τροφίμων της χώρας.

 

Περιοχή: Jinotega

Υψόμετρο: 1.200 - 1.350 M.A.S.L

Θερμοκρασία: 16 έως 25 ° C 

Ποικιλία Arabica: Caturra και Typica  

Περίοδος συγκομιδής: Νοέμβριος - Μάρτιος 

Διαδικασία: Πλύσιμο, Λιάσιμο 

Ψήσιμο: Tonaca Di Fratte (Monk Robe) 

Χαρακτηριστικά: Εξαιρετικό άρωμα, έντονη οξύτητα που επιτυγχάνει μια τέλεια ισορροπία σώματος και γεύσης με κιτρικούς τόνους.


Σύγκριση

Χωρίς ΦΠΑ: €40.00

Κατασκευαστής: Luogo Di Origine del Caffe

Nicaragua Matagalpa | 1000g σε κόκκους 

 

Αρωματικές ποικιλίες καφέ από σκιερές φυτείες. Αυτή η ποικιλία καφέ παράγεται στην περιοχή της Νικαράγουας Matagalpa, Jinotega. 

Οι εξελιγμένοι πράσινοι-μπλε κόκκοι αναπτύσσονται κυρίως σε παραδοσιακές σκιερές φυτείες που προέρχονται από μικροκαλλιεργητές στα 1200 μέτρα υψόμετρο. 

Στη Νικαράγουα, ο καφές καλλιεργείται σε ορεινές και ηφαιστειακές περιοχές. Είναι μια σημαντική πηγή εσόδων για τη χώρα. Ο καφές αντιπροσωπεύει το ένα τρίτο των εξαγωγών τροφίμων της χώρας.

 

Περιοχή: Jinotega

Υψόμετρο: 1.200 - 1.350 M.A.S.L

Θερμοκρασία: 16 έως 25 ° C 

Ποικιλία Arabica: Caturra και Typica  

Περίοδος συγκομιδής: Νοέμβριος - Μάρτιος 

Διαδικασία: Πλύσιμο, Λιάσιμο 

Ψήσιμο: Tonaca Di Fratte (Monk Robe) 

Χαρακτηριστικά: Εξαιρετικό άρωμα, έντονη οξύτητα που επιτυγχάνει μια τέλεια ισορροπία σώματος και γεύσης με κιτρικούς τόνους.


Κριτικές

Γράψτε μια κριτική

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!